1

Callaway Apex

De nieuwe standaard in golfijzers.
callawayai200enai300.jpg

Callaway zet een nieuwe standaard met de Apex-serie, die bestaat uit de Apex Ai200, Ai300, en het ultra-premium Apex Ti Fusion ijzer. Elk model biedt een unieke combinatie van precisie, afstand en vergevingsgezindheid, afgestemd op verschillende behoeften van golfers.

Apex Ai200: Nauwkeurigheid en Controle
De Apex Ai200 is perfect voor golfers die streven naar precisie en afstand. Met een holle-body ontwerp en de geavanceerde Ai Smart Face-technologie levert dit ijzer een consistente spinsnelheid en een optimale balvlucht, met een Tour-waardig gevoel bij elke slag.

Apex Ai300: Vergevingsgezindheid en Prestaties
De Apex Ai300 biedt extra vergevingsgezindheid dankzij zijn cavity-back ontwerp en bredere profiel. Het MiM-gewicht optimaliseert het zwaartepunt, wat resulteert in een stabiele en gecontroleerde lanceerhoek, ideaal voor golfers die prestaties willen combineren met vergevingsgezindheid.

Apex Ti Fusion: Het Ultieme Ultra-Premium IJzer
Het Apex Ti Fusion ijzer is Callaway's meest geavanceerde model, ontworpen voor golfers die alleen het beste willen. Met een uniek gesmeed titanium slagvlak biedt dit ijzer ongekende balsnelheid en kracht. De holle body-constructie zorgt voor meer doorbuiging en een uitzonderlijk gevoel, terwijl de Ai Smart Face-technologie precisie en consistente spinsnelheid garandeert.

Of je nu op zoek bent naar precisie, vergevingsgezindheid of ultieme prestaties, de Callaway Apex-serie biedt het allemaal, klaar om je spel naar een hoger niveau te tillen.